Özgür Özel: "En büyük yerel seçim zaferine hazırlanıyoruz"

Özgür Özel, CHP'nin Manavgat kampında konuştu. 31 Mart'a işaret eden Özel, belediye sayılarını artıracaklarını belirterek "Benim aldığım izlenim tarihin en büyük yerel seçim zaferlerinden birine hazırlandığımız yönünde" dedi.

Siyaset 2.12.2023 16:57:00 0
Özgür Özel:

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Manavgat’taki TBMM Grubu 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'le gerçekleştirdiği görüşme ve işbirliği önerisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
CHP lider Özgür Özel, İYİ Parti iş birliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Her iki sonuç çıkması durumunda da saygımızı ve nezaketli ilişkimizi sürdüreceğiz. İyi bir karar çıkması, iş birliğinden yana bir karar çıkmasını CHP Genel Başkanı olarak temenni ederim ancak aksi durumu da fevkalade anlayışla karşılayacağımızı ifade etmek isterim.” dedi.

"MEMNUNİYET ANKETLERİ YAPTIRIYORUZ"
- Yerel seçimlere giderken CHP'nin karşısında çok önemli engeller ama bir o kadar da önemli bir fırsat var. Erdoğan, kendi yönetim anlayışını bütün Türkiye'ye sanki özlenen bir anlayışmış gibi anlatmaya çaba sarf ediyor. CHP belediyeciliğinden memnuniyetsizlik varmış gibi tasvir yapıyor. Derinlemesine memnuniyet anketleri yaptırıyoruz, hem de sokakta gördüğümüz gerçekleşen rakamlar bizim elimizin değdiği yerde yeşil alanların arttığını, işlerin yarı maliyete yapıldığını, belediyeciliğin daha temiz yapıldığı, her türlü afette CHP'li belediyelerin önemli işler yaptığını gösteriyor.

"KUPON ARAZİ HELİKOPTERİ UÇMUYOR, BUNDAN RAHATSIZ"
- İstanbul'un üzerinde bir helikopter uçmuyor artık Tayyip Bey bundan rahatsız. Kupon arsaları Katarlılara, Suudi Arabistan'a, BAE'ye pazarlayan birisinin helikopteri uçmuyor o ondan rahatsız. Halk da bizden razıdır. Benim aldığım izlenim tarihin en büyük yerel seçim zaferlerinden birine hazırlandığımız yönündedir.


  • BIST 100

    10891,40%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55

DİĞER HABERLER