İnegöl'de mobilya festivali heyecanı yaşanacak!

Mobiliyum AVM, 22-27 Eylül tarihleri arasında mobilya festivali düzenleyecek. İnegöl'de 35 farklı ülkeden alım heyetleri ağırlanacak.

İnegöl Haberleri 19.09.2024 16:37:00 0
İnegöl

İnegöl'de 22-27 Eylül tarihleri arasında mobilya festivali heyecanı yaşanacak. Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilecek programda iç pazarı canlandırma ve ihracatı artırma hedefleniyor. Festivalde 35 ülkeden 150'den fazla firmanın alım heyeti ağırlanacak.


Festivalin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirten Mobiliyum AVM yönetim kurulu Başkanı Talha Timur Han şu detayları paylaştı;


“22-27 Eylül  Tarihleri arasında 35 farklı ülkeden 150’den fazla Mobilya Satın Alım firmalarını ağırladığımız etkinliğimiz Ticaret Bakanlığının UR-GE ve Maden,Metal ve Orman ürünleri Daire Başkanlıklarından ayrı ayrı hem maddi hem de manevi olarak desteklenerek gerçekleştirilecektir. 


Dünyanın dört bir yanından gelen Satın Alımcılar Mobiliyum tarafından oluşturulan İhracat özel komisyonu ile birlikte itina ile seçilmiştir. Gelen firmalar mobilyalarımızı showroomlarımızda hem de üretim alanlarımızda görme fırsatı bulacaklardır. 


Avrupa’nın ve Türkiye’nin En büyük Mobilya AVM’sinde kooperatif olarak bu büyüklükle ki bir organizasyonu ilk defa gerçekleştirecek olmamızın heyecanı yaşamaktayız. 


Türkiye’nin İhracat anlamında iller sıralamasında 18. Olan İnegöl ilçemizde İnegöl’ün ve Mobilyacılarımızın ihracatını artırmak için yine Mobiliyum AVM olarak  35 farklı ülke ile iletişime geçerek bu büyük organizayona ev sahipliği yapmaktan onur duymaktadır. 


22-27 Eylül tarihlerinde sadece Yurt Dışı pazarı değil Ulusal anlamda Nihai Tüketicinin de bu tarihlerde gerçekleştirilecek olan Fırsatlardan yaralanması adına tüm nihai tüketicileri de kapsayacak bir çalışmaya imza atarak. ‘Mobiliyum AVM Alışveriş festival’ günlerinde de tüm tüketicilere fırsatlar sunacaktır. 


Mayıs Ayından beri 5 aylık  sürede Mobiliyum Yönetim Kurulu , Mobiliyum profesyonel kadrosu , konu ile ilgili oluşturulan Mobiliyum İhracat komisyonun ve elbette ki Üyelerimizin yoğun emek, çaba ve desteklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. “


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,05% -0,01
  • EURO

    37,99% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2817,87% 0,55
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

DİĞER HABERLER