İnegöl'de hastane tartışması büyüyor! Sevda Özcan'dan sert açıklama..

İyi Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı Sevda Özcan, “AKP İlçe Başkanı, normal vatandaş gibi MHRS sistemine girerek devlet hastanesinden polikliniklere randevuyu almayı denesin ve sonucu kamuoyuyla paylaşsın” dedi.

İnegöl Haberleri 4.09.2024 15:59:00 0
İnegöl

İnegöl’de İyi Parti ile Ak Parti arasında sağlık sistemiyle alakalı tartışma büyüyor. İyi Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İnegöl Devlet Hastanesi önünde açıklama yaparak hastanedeki eksiklikleri gündeme getirmişti. Akabinde Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı bir açıklama yaparak sağlık sistemiyle ilgili sorunlarla ilgilendiklerini ifade etmişti. Durmuş, İyi Parti’nin amacını ‘üzüm yemek değil bağcı döğmek’ şeklinde yorumladı. 

Durmuş’un bu açıklamasına karşılık bir açıklama da İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sevda Özcan’dan geldi. Sevda Özcan, Mustafa Durmuş’u sert eleştirdi.  Özcan; “Milletvekilimizin ve sağlık hizmetleri ile ilgili sorunları dile getirmesinin ardından doktor eksikliğini tekrar dillendirmemiz rahat koltuklarında sefa sürenleri çok rahatsız etmiş” dedi.

Sevda Özcan’ın açıklamaları şu şekilde;

MİLLETİMİZİN BİZE VERMİŞ OLDUĞU MUHALEFET ETME GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYORUZ

“Kıymetli Hemşehrilerim; İyi Parti İlçe Teşkilatı olarak derdimiz; ne üzüm yemek ne de bağcı dövmektir. Milletimizin bize verdiği muhalefet etme, denetleme görevini yerine getirerek yaşadığımız şehrin daha güzel olmasını, hemşehrilerimizin daha kaliteli hizmet almasını sağlamak adına sorumluların görevlerini yapmalarını sağlamaktır.”

EKSİKLİKLERİ DİLLENDİRMEMİZ KOLTUKLARINDA SEFA SÜRENLERİ RAHATSIZ ETMİŞ

“Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekilimiz Sayın Hasan Toktaş ın meclis kürsüsünden İnegölümüzün genel sorunlarını ve sağlık hizmetleri ile ilgili sorunları dile getirmesinin ardından doktor eksikliğini tekrar dillendirmemiz rahat koltuklarında sefa sürenleri çok rahatsız etmiş.”

İLÇE BAŞKANI NORMAL VATANDAŞ GİBİ RANDEVU ALSIN! SONUCU KAMUOYUYLA PAYLAŞSIN

“ Halktan kopuk, milletimizin sorunlarından bihaber görevini sadece açılış ve törenlerde fotoğraf çektirmek olduğunu zanneden AKP İlçe Başkanına önerim;  normal bir vatandaş gibi MHRS sistemine girerek Devlet Hastanemizin Göz. Dahiliye. Cildiye. Kardiyoloji, Nöroloji gibi servislerinden randevu almayı denemesidir. Sonucunu da kamuoyu ile paylaşmasını rica ederim.  İyi Parti Teşkilatı olarak gördüğümüz eksiklikleri ve aksaklıkları her platformda dile getirerek; görevini yerine getirmeyen SORUMSUZLARI rahatsız etmeye devam edeceğiz.”


  • BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    33,99% 0,29
  • EURO

    37,82% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2822,85% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,75

DİĞER HABERLER