BURCAM YATIRIMA DOYMUYOR!

İnegöl'ün önde gelen yenilikçi firmalarından BURCAM, 15 Temmuz Pazartesi günü Bilecik Pazaryeri OSB'de yeni fabrikasının temellerini attı.

Ekonomi 15.07.2024 11:52:00 0
BURCAM YATIRIMA DOYMUYOR!

Kalite, güven ve yeniliği ilke edinerek sağladığı istihdamla örnek teşkil eden, İnegöl'de cam sektörünün öncü firmalarından BURCAM, geçtiğimiz 2020 yılının 15 Temmuz gününde, Yenice OSB deki  üretim üssünün temellerini atmıştı.

İhracat ve sürdürülebilirlik odaklı yatırımlarına hız kesmeden devam eden BURCAM, 15 Temmuz Pazartesi Günü Bilecik-Pazaryeri OSB'deki yeni fabrikasının temellerini attı.

 

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ'NDE YENİ FABRİKAMIZIN TEMELİNİ ATMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

"Temel atma töreni esnasında açıklamalarda bulunan BURCAM Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Döngel, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Pazaryeri'ndeki üretim fabrikamızın temellerini atmanın heyecanını yaşıyoruz. Tarihe kara leke olarak düşen 15 temmuz hain darbe girişimini ve canı pahasına ülkesini savunarak darbe girişimini engelleyen şehitlerimizi unutmadık. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimizi minnetle anıyorum."

BURCAM OLARAK YATIRIM VE ÜRETİMDEN TAVİZ VERMEDİK

"Ülkemiz ve içerisinde bulunduğumuz coğrafya zorlu süreçlerden geçiyor. Küresel çaplı birçok kriz ve sorun neredeyse art arda yaşandı. Ülkemizde hain darbe girişimi, ABD-Çin arasındaki gerilim, pandemi, ülkeler arası gerilimler ve son olarak da enflasyonist ortam ile parasal sıkılaşma derken ticari hayat çeşitli olumsuzluklarla sarsıldı. Buna rağmen biz BURCAM ailesi olarak her zaman üretimden, ihracattan, istihdamdan ve sürdürülebilir odaklı yatırımlarımızdan hiç bir zaman taviz vermedik.  Misyonumuzu başarıyla yerine getirmek için kararlıyız ve cam sektöründeki liderlik hedefimizi sürdürme konusundaki taahhüdümüzü yerine getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz."

 

ÜLKELERİN GÜÇLERİ 'EKONOMİK GÜÇLERİYLE' DOĞRU ORANTILIDIR


"Tüm bu gelişmeler gölgesinde İnegöl'deki üretim üssümüze ek olarak Bilecik Pazaryeri OSB'de yeni bir üretim fabrikası kurmaya ve üretim sahamızı genişletmeye karar verdik. Üretim sürecimizdeki gelişmiş yöntemler ve zengin ürün yelpazemizle artık Pazaryeri'nde de ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunacağız. Bu fabrikamızın temellerini atarken de ülkemiz için dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz gününü seçtik. İnegöl'deki fabrikamızın temellerini de 15 Temmuz 2020 günü atmıştık. Ben buradan üretimin, yatırımın, istihdamın ve ihracatın önemine bir kez daha vurgu yapmak istiyorum. Ülkemiz üzerinde hain planlar kurgulamak isteyenlere karşı her şeyden önce ekonomik olarak güçlü durmak zorundayız çünkü ülkelerin güçleri ekonomik güçleriyle doğru orantılıdır. Atalarımızdan miras kalan Türkiye'yi geleceğe güvenle taşıyabilmek için siyasi ve ekonomik istikrarı sağlayarak bizden sonraki nesillere güzel bir ülke bırakmak hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben, bir aile gibi çalıştığım ekip arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum.Yeni üretim fabrikası sürecimizin de hayırlı olmasını temenni ediyorum."

 


  • BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

DİĞER HABERLER