Emeklilere güzel haber!

Arabası olan emeklilerin yıllarca ödemek zorunda olduğu uygulama ile ilgili flaş adım atıldı

Gündem 7.05.2024 07:56:00 0
Emeklilere güzel haber!

Arabası olan milyonlarca emekli için güzel haber geldi. Arabası olan emeklilerin yıllarca ödemek zorunda olduğu uygulama ile ilgili flaş adım atıldı. Yapılan yeni düzenleme ile birlikte Türkiye'nin her yerindeki emeklilere artık tamamen ücretsiz olacak.
Geçtiğimiz aylarda bilindiği gibi Hızlı Geçiş Sistemi'nde (HGS) alt limit fiyatlarına yapılan güncelleme yapılmıştı. Bir özel banka, müşterilerine gönderdiği bildiride, 3 Nisan'dan itibaren 100 TL olan alt limitin 175 TL olarak uygulanacağını açıklamıştı.
Bu değişiklikle birlikte, 1. sınıf HGS ürünlerinin otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmaması hedefleniyor. Otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellendi. Tüm bu gelişmelerin ardından emeklilere yönelik sevindirici bir haber de geldi.
Yıllardır ödeme yapılan bir hizmet artık tamamen ücretsiz olacak. Ziraat Bankası, promosyon kampanyasını güncelledi ve arabası olan emeklilere ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu.
Banka yetkilileri, "İlk kez emekli maaşı alan müşterilerimiz, Bankamızı tercih ederek bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan hemen faydalanmaya başlayabilir." dedi ve yeni kampanya detaylarını açıkladı.
Yapılan duyuruya göre, emekli maaş promosyonu artırılırken, emeklilere sunulan ek imkanlar şunlar: Banka, emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası'ndan almaya başlayan müşterilere özel kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı sunacak.
Bu avantajlardan yararlanmak için en yakın şubeye başvurabilir veya Ziraat Mobil ya da İnternet Bankacılığı üzerinden vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz.
"EMEKLİLİĞİNİZDE ÜCRETSİZ HGS ZİRAAT'TE"
Ziraat Bankası, ilk kez emekli olan ve maaşını bankadan almaya başlayan müşterilere özel olarak ücretsiz HGS etiketi hizmeti sunacak. Bu hizmetten faydalanmak için en yakın şubeye başvurabilirsiniz.
Ayrıca banka, emekli müşterilere özel %25 indirimli kiralık kasa hizmeti sunacak. Bu avantajdan yararlanmak için şubelerimize başvurabilirsiniz. Dijital kanallar üzerinden Havale-EFT-FAST işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirecek olan banka, emeklilere bu kolaylıkla birlikte ekstra bir avantaj sunuyor.
KAYNAK: Kamu Son Haber


  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

DİĞER HABERLER